Російські війська здійснили авіаудари по місту Куп’янськ в Харківській області, використовуючи керовані авіаційні бомби. Про це повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синегубов.

Жертви трагедії

«Окупанти вчинили авіаудари по місту Куп’янськ. Зафіксовано попадання в центральній частині міста», — підкреслив голова ОДА.

За його даними, в результаті ворожого обстрілу загинули двоє чоловіків у віці 58 та 39 років, одна жінка поранена. Під завалами можуть знаходитися інші люди. В поліції уточнили, що в результаті удару пошкоджено кафе. Поранена 31-річна жінка, її 39-річний брат загинув.

Також зафіксовано попадання в церкву. Під завалами опинився 58-річний пастор, який отримав смертельні травми.

Оновлено о 15:39. Пізніше Синегубов повідомив, що в результаті авіаудару поранено п’ятьох людей, кількість загиблих залишається незмінною.

«Поранено три жінки і двох чоловіків. Їм надається медична допомога», — додав посадовець.

Жорстокі бої поблизу Куп’янська

Раніше глава Харківської ОДА Олег Синегубов заявив, що росіяни намагаються захопити поселення Куп’янськ-Узловий, оскільки там є залізничні маршрути, шляхи та розв’язки, необхідні для направлення військ на територію Донецької області.

За інформацією командира взводу 1-го Десантно-штурмового батальйону 95-ї окремої ДШ Поліської бригади ДШВ ЗСУ Станіслава Краснова, росіяни вже тривалий час ведуть наступ на жорсткі бойові дії поблизу Куп’янська, закладають велику кількість своєї піхоти в лобових штурмах.