Погода у Львові та Львівській області на найближчі дні

У Львові та Львівській області на найближчі дні оголошено попередження про метеорологічні явища. Про це свідчить прогноз Львівського Гідрометцентру.

Прогноз на 20-22 лютого

За прогнозами синоптиків, з 20 по 22 лютого вночі та вранці на дорогах області очікується ожеледиця. У зв’язку з цим було оголошено І рівень небезпеки, жовтий. На 20 лютого передбачена хмарна погода з проясненнями та невеликим дощем. Протягом ночі та ранку буде місцями мокрий сніг та слабкий туман, а також можлива ожеледиця на дорогах. Підчас цих днів очікується західний вітер зі швидкістю 7-12 м/с. Температура повітря вночі буде від 2° морозу до 3° тепла, вдень +4°…+9°.

Прогноз у Львові

У Львові, за даними синоптиків, також прогнозується хмарна погода з проясненнями та невеликим дощем. В ночі та вранці очікується слабкий туман з видимістю 500-1000 метрів, а на дорогах можливість ожеледиці. Вітер західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі буде від 0° до +2°, вдень +6°…+8°.

Наступний тиждень

Протягом тижня прогнозується приємна «весняна» погода з комфортними температурами. Уже в п’ятницю, 23 лютого, вдень на Львівщині очікується +9°…+14° тепла, іноді з невеликими опадами.