Українські військові потребують підтримки

Українським військовим нічого не неможливо, але підтримка України на даний момент є надзвичайно важливою. Тому союзники повинні обрати підтримку Києва, замість прагнення досягти цілей НАТО.

Допомога Україні — нагальна потреба

«Україна продемонструвала світові, що вона здатна досягти небачених успіхів на полі бою. Збройні сили України можуть справитися з будь-яким завданням. Все, що їм потрібно, — це наша допомога. І ми вже надаємо цю допомогу. І це не може статися занадто рано», — заявив голова Військового комітету НАТО Роберт Бауер.

Свобода України — не мираж

Глава Військового комітету НАТО запевнив, що ще не пізно для України перемогти, і що «свобода України не повинна, не може і не померти». «І якщо союзники стикнуться з вибором між досягненням цілей НАТО і підтримкою України, вони повинні підтримати Україну. Ресурси можуть бути поповнені і відновлені, але втрачені життя — назавжди», — підкреслив він.

Загроза від Росії

Бауер також підкреслив, що російське керівництво чітко дало зрозуміти, що обрали безкарність і діють відповідно до припущеної екзистенційної загрози. «Вони готові пожертвувати не лише сотнями тисяч своїх людей — навіть не змарнуючись підбирати їх трупи на полі бою, але й піддати під загрозу благополуччя ще багатьох мільйонів людей по всьому світу, використовуючи продовольство, енергію і міграцію як зброю», — закінчив він.